Nieuws

Digitalisering verwarmt zorg. Van Roey & Sirvo versterken elkaar

By 23 Februari 2017 No Comments

Trust Digital, So You Can Create Wonderful Things

Raf Van Den Plas over het recente partnership met de Van Roey ICT Group:
“Een vreemde partij mee aan boord nemen is geen sinecure. Tal van vragen kwamen me de laatste maanden voor de geest. Hoe kan Sirvo haar eigenheid bewaren? Wie neemt de beslissingen? Staat de nieuwe partij achter onze oplossing? … Voor het partnership met de Van Roey ICT Group gefinaliseerd werd, hebben we de tijd genomen om de mensen achter dit bedrijf beter te leren kennen. We hebben kunnen voelen wat een partnership echt voor hen betekent. General Manager Pat Van Roey en zijn team zoeken heel gericht naar oplossingen die werken. Op alle vlakken voelen we de steun van dit bedrijf met bijna 25 jaar ervaring in onze rug: op het vlak van infrastructuur, HR, marketing en managementbegeleiding… We voelen vandaag al de impact op onze organisatie en via onze organisatie op ons product. “

De Van Roey ICT Group heeft natuurlijk een ruime ervaring als het over haar core business gaat: ICT en digitalisering. De groep reikt ons extra ICT-kennis aan die ons ondersteunt, zodat mijn team meer tijd krijgt om Sirvo verder uit te bouwen. Maar we ondervinden ook goed dat de zorgsector hen nauw aan het hart ligt. Ze zijn op de hoogte van de levende zorgbehoeften. Zij hebben warme contacten in de markt en willen technologie inzetten om onze sector beter te laten functioneren, met de cliënt centraal. Daar ontmoeten we elkaar.

We verwachten veel van ons partnership. Het geeft een goed gevoel om te ondervinden dat een samenwerking voor alle partijen een succes blijkt te zijn. En dat is hier tot nog toe zeker het geval.

Bekijk alle functionaliteit