Contacteer onsTijdens de doorschakeling van onze telecom provider, kan u ons bellen op het nummer:
03 644 63 58

Meer weten over Sirvo?

Neem contact op voor een gratis demonstratie, een verkennende babbel of ondersteuning.
Ons team staat voor je klaar.

Raf Van Den Plas
raf.vandenplas@sirvo.be
+32 478 82 86 42

Adres

Vanaf 4 juni hebben we een nieuw adres:

Kopstraat 52, 2900 Schoten
2900 Schoten

U kan makkelijk parkeren op de parking van het Park Vordenstein in de Kopstraat. Parkeer u dicht bij de uitrit van de parking, dan bent u op 1 minuut bij ons.

Parking inrit ter hoogte van Kopstraat 8

Veelgestelde vragen

Is Sirvo klaar voor de Persoonsgebonden Financiering?

Ja. Sirvo kan op een efficiënte manier alle informatie automatisch bij de juiste personen brengen om volledig te voldoen aan de vragen voor de Persoonsgebonden Financiering.

Is Sirvo het Elektronisch Cliëntendossier (ECD)?

Ja, en Sirvo is nog veel meer dan dat. Sirvo 3 bevat een volledig ECD, met onder andere de persionalia, het administratief en juridisch statuut van een cliënt, alsook zijn medisch, paramedisch en verpleegkundig dossier, erkenningen en de verschillende netwerken van de cliënt.

Kan ik met Sirvo mailen naar personen die geen gebruiker zijn van het ecosysteem?

Dat kan. Sirvo kan een uitgaande koppeling maken met externe maildiensten zoals Microsoft Exchange.

Wat zijn werkstromen?

Werkstromen zijn acties die aan elkaar worden gekoppeld. Een voorbeeld: een cliënt is 17,5 jaar en komt mogelijk in aanmerking voor verlengde minderjarigheid. Er moet een bericht verstuurd worden naar de betrokken medewerkers voor het aanvragen van de verlengde minderjarigheid.

Kan Sirvo de organisatorische structuur en werking van mijn voorziening overnemen?

Ja, dat kan. Tijdens de implementatie van Sirvo wordt de volledige organisatiestructuur van de voorziening in kwestie in kaart gebracht, en wordt Sirvo door één van onze roll-outmanagers zo geconfigureerd dat het uw werking volledig overneemt.

Op dit moment gebruiken we binnen onze voorziening andere software. Gaan die gegevens verloren wanneer we overstappen op Sirvo?

Nee. Sirvo bevat een importmodule die kan connecteren met elke bron die gestructureerde gegevens bevat. Voorbeelden van programma’s waarvan de gegevens kunnen worden geïmporteerd, zijn Microsoft Excel en Softwel ORBIS.

Heb ik nog een boekhoudprogramma nodig naast Sirvo?

Ja. Sirvo is gebouwd om de zorg voor de cliënt zo goed mogelijk te ondersteunen en maakt daarom een koppeling met sociale secretariaten en boekhoudpakketten om de boekhouding zo optimaal mogelijk te laten verlopen, maar het doet geen boekhouding op zich.