Sirvo biedt efficiënte digitale administratie voor zorgvoorzieningen

Het welzijn van mensen met een beperking staat centraal.
Je wil hen helpen bouwen aan hun talenten en hun mogelijkheden ten volle ontplooien. Deze zorgtaak vereist jouw volledige aandacht. Daarom wil je geen kostbare tijd aan administratie verliezen.
Sirvo schenkt je tijd met cliënten.

Alles voor iedereen

Er is veel meer nodig dan enkel een elektronisch cliëntendossier. Sirvo biedt een digitale oplossing voor alle (papieren) communicatie, berichten, agenda’s, taken, handelingsplannen, rapporten… Bovendien kan het door iédereen gebruikt kan worden. Van management tot voogden van cliënten.

Informatie op maat

Gecentraliseerde gegevens kunnen op verschillende wijzen benaderd en getoond worden. Afhankelijk van wat relevant is krijgt een cliënt, diens voogd, een zorgmedewerker, een afdelingshoofd… informatie op maat voorgeschoteld. Zo blijft privacy gegarandeerd en vermijden we overdaad aan informatie.

Werkt net als jou

Sirvo is ontworpen om de manier van werken van jouw voorziening volledig op zich te nemen. Je hoeft je werkwijze dus niet aan te passen, Sirvo past zich aan jou aan. Het opzetten van Sirvo op maat is erg eenvoudig en kan perfect zonder technische kennis, bv. met drag-&-drop functionaliteit.

Eenvoudig van start

Ons team helpt bij het implementeren van Sirvo. We richten het samen met jou in op maat van jullie diensten en medewerkers. Een praktische opleiding zorgt ervoor dat iedereen er meteen mee aan de slag kan. Wie daarna nog vragen heeft, kan uiteraard steeds bij ons terecht.

Werkt op alle apparaten

Alles wat je nodig hebt is internet en een pc, laptop, tablet of zelfs -indien nodig- op een smartphone.

Geen technische kennis

Medewerkers moeten Sirvo nooit installeren, configureren of updaten

Interface op maat

Afhankelijk van uw rol krijgt u meer of minder, maar altijd de relevante info te zien

Ondersteunt persoonsvolgende financiering (PVF)

De meest uiteenlopende of complexe individuele ondersteuningsplannen kunnen verwerkt worden. Zo weet je steeds exact wie de juiste zorgverantwoordelijkheden draagt.

In regel met de Europese privacywetgeving (GDPR)

Vanaf 26 mei 2018 moet iedere organisatie in regel zijn met de EU GDPR wetgeving. Om zowel diefstal van persoonsgegevens als enorme boetes te vermijden zit je met Sirvo veilig.

Geen investering in ICT infrastructuur nodig (PaaS)

Sirvo werkt in elke browser op ieder apparaat als ‘Platform as a Service’ in samenwerking met Microsoft Azure. Het werkt dus altijd en overal in de cloud met harde uptime-garanties.

Om onze ontwikkeling en releases op een gestructureerde manier te begeleiden gebruiken we Visual Studio Online Services met daaraan gekoppeld Microsoft Azure. Deze 2 cloud oplossingen van Microsoft geven ons maximale flexibiliteit voor de uitwerking en hosting van ons Sirvo product. We richten ons op het PaaS model, beter bekend als het Platform as a Service model. Anders dan bij het IaaS model (Infrastructure as a Service), waarbij je virtuele machines en netwerken ter beschikking krijgt om je oplossing te bouwen, krijg je bij het PaaS model de puzzelstukken van een grote functionaliteit bouwdoos. Die kan je eenvoudigweg inschakelen (of uitschakelen) al naargelang wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Onderhoud aan de loodgieterij (de eigenlijke technologieën) neemt Microsoft voor zijn rekening.

Elk puzzelstuk dat je gebruikt, bijvoorbeeld Release Management, Web Apps, App Services, Sql Azure, Application Insights, Web Application Firewall, kan je in verschillende smaken krijgen, van basis tot uitgebreid. Dat betekent ook dat de kostprijs aanzienlijk eenvoudiger en lager ligt en dat, naarmate je groter wordt en meer vraagt, de prijs ook correct stijgt. Hierdoor kunnen we ook op eenvoudige vraag capaciteit verhogen en verlagen. Het maakt het aanbod flexibeler. Microsoft Azure neemt ook de fail-safe en back-up strategieën ter harte want dit zit ingebakken in de mogelijkheden die ze aanbieden. Load-balancing en capaciteitsuitbreidingen worden op die manier een werk van seconden. Ook het restoren van informatie in geval van een probleem is eenvoudig. Door het PaaS model te gebruiken hoeven we geen tijd meer te steken in infrastructurele opzet, onderhoud en de periodieke opkuis en monitoring van onze systemen. Die tijd kunnen we nuttiger gebruiken voor het ontwikkelen van ons pakket.

Sinds 2011 hebben we onze ervaringen met Microsoft Azure opgebouwd op het PaaS gebied en doorheen de jaren is het een robuust platform geworden met meer en meer mogelijkheden. Het is ook goed om te zien dat Microsoft zelf alle andere eigen systemen die ze hebben zelf omschakelt naar Microsoft Azure. Dat geeft vertrouwen in het product.

Meer over Azure op VanRoey.be

Sirvo wordt steeds beter door samenwerking

De beste stuurlui staan niet aan wal. Daarom wordt Sirvo volledig in co-creatie met de markt ontwikkeld. Al jaren spreken we met mensen die dagelijks zorg dragen. We willen begrijpen hoe we jouw cliënten de beste kansen kunnen geven door een doeltreffend cliëntendossier in te richten. Met stuur- en werkgroepen worden functionaliteiten bedacht en uitgewerkt.

Meer info
10
Kostprijs per voltijdse medewerker. (Excl. BTW)

Sirvo streeft naar eenvoud,
dat merk je tot in de prijs

Na de opzet maken we gebruikersaccounts voor alle medewerkers in jouw voorziening kosteloos aan. Het maakt niet uit hoeveel zorgverleners er gebruik van maken noch welke functionaliteiten ze gebruiken. Geen verrassingen. Meer weten over onze prijzen? Lees hier verder

Toegang verkrijgen

Wens je meer diepgaande info of onze uitgebreide digitale brochure te lezen? Dan krijg je meteen een link naar een pagina met nog meer informatie toegezonden. Ook stellen we er nieuwe screenshots van de volgende versie van Sirvo ter beschikking. Zo ziet je de toekomst van onze oplossing.
Contacteer ons